top of page

Carenetics® | Artikelen

Ontdek de kracht van emoties, reflecteren en doelen stellen en wat is de Pijn Reset Methode?


Inleiding


Het is met veel plezier en trots dat ik jullie vertel dat ik per september 2023 auteur ben bij een magazine en ook op andere platforms blogs en artikelen deel. Als schrijver, deel ik graag inzichten en tips over persoonlijke groei, ontwikkeling, doelen stellen, de kracht van emoties, en andere onderwerpen om je welzijn te verbeteren.


In deze blogpost deel ik graag een aantal artikelen.Carenetics artikelen, de kracht van emoties, doelen stellen, reflecteren, mindbody coaching, pijn reset behandelaar, empowerment


Een kleine greep uit een paar Carenetics | ArtikelenIs er een verband tussen chronische pijnklachten en onverwerkte emoties?

Emoties, net als pijn, worden gevormd en verwerkt in de hersenen. Ze spelen een rol bij het ontstaan, de duur en de beleving van pijn. Emoties dienen als boodschappers, ze willen je iets vertellen. Lees in het artikel waarom het hiernaar kijken van belang is bij chronische pijnklachten.
In mijn recente artikel over doelen stellen deel ik waardevolle strategieën om heldere doelstellingen te formuleren en deze ook daadwerkelijk te bereiken. Je vindt een 5 stappenplan voor het stellen van doelen en om deze zo concreet mogelijk te maken. Daarnaast leg ik uit waarom reflecteren zo belangrijk is.  • De Pijn Reset Methode


Voor Balansportaal schreef ik een post over de Pijn Reset Methode, deze vindt je hieronder. Wil je meer weten verwijs ik je door naar www.pijnvrijzijn.nl waar ik meer informatie vertel over de revolutionaire methode. Ook vindt je daar de Online Pijntest om meteen erachter te komen of dit traject jou zou kunnen helpen bij het oplossen van chronische pijnklachten.Wat ik aangaf dit is een kleine greep van een paar artikelen, waar ik anderen hoop te inspireren. Naast mijn blog op Carenetics® schrijf ik ook blogs op mijn andere site Pijnvrij Zijn zoals: De Wasmand Theorie die vertelt wat een overvolle wasmand met chronische pijnklachten heeft te maken.


Wil je op de hoogte blijven of meer inspirerende artikelen of e-mails ontvangen? Dan kan je inschrijven op de nieuwsbrief en blijf je op de hoogte van mijn nieuwste bijdragen ;-)


Warme groet,

Kiki


 


Bij Praktijk Carenetics® Nieuwegein kan je terecht voor:


  • Massagetherapie

  • Coaching 

  • Pijn Reset Methode

  • Pijnvrij zijn Traject & Empowerment Exploration Programma

  • Familieopstellingen

  • Houding en beweegadvies, Mindfulness

  • Ademwerk & Emotiewerk:

  • Sportlessen & Personal training


Fysiek en Mentaal in je Kracht


Praktijk Carenetics®

06-12130115 / 030-6664100


Carenetics® op Facebook & Instagram

Pijnvrij Zijn op Facebook & InstagramKijk ook eens bij mijn andere blogs als:

Invloed van stress op histamine met een histamine intolerantie plan

Een heerlijke linzensoep recept (met gratis E-book, prikkelbare darm opgelost)


pijnvrij, blog, blauwlicht, invloed van licht, massages Nieuwegein,  Opstellingen, pijn reset methode, tms, carenetics
15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page