top of page

In mijn lessen en tijdens de personal training combineer ik elementen en wordt gekeken waar ik de groep of jou persoonlijk mee kan uitdagen en wat jouw doel is. Hierop pas ik de training aan. Ik geef al ruim 25 jaar sportlessen en heb diverse cursussen en opleidingen gevolgd. Hier een kleine greep aan lessen die ik kan geven.

 

Aerobics hierbij ligt de nadruk op het verbeteren van je conditie. Door dynamisch bewegen train je hart en longcapaciteit en krijg je meer uithoudingsvermogen en een fit en krachtig lijf. Dit kan low of high impact zijn.

Bodyshape hier ligt de nadruk op het verstevigen van alle spieren. Het trainen gaat door middel van allerlei oefeningen staand en liggend soms met behulp van gewichten, loops, kettlebell, vipr, dynaband, slambal en andere materialen, maar ook gewoon door middel van je eigen lichaamsgewicht.

Body & Mind is een totaal training voor lichamelijk en geestelijke fitheid. De combinatie van Aerobics, Bodyshape, Pilates & Yoga zorgen voor een krachtig energiek lichaam. We werken aan een ontspannen lijf door, meditatie, ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen.

Buiten Training/Bootcamp lekker in de frisse lucht bewegen op jou niveau! Wandelen, interval training en oefeningen gericht op conditie verbetering en spierkracht! Dit kan ook weer met je eigen lichaamsgewicht als met diverse materialen. Hierdoor kunnen we met een groep een circuit training doen, maar ook 1 op 1 of small group training is mogelijk.

Fitness Workout een totaal training voor je spieren! De ene week kan je een circuittraining verwachten, terwijl we de andere week oefeningen achter bijvoorbeeld de step doen, met behulp van gewichten, dynabands, bodybars, matten en andere materialen!

Hitt staat voor High Intensity Interval Training en is een trainingsvorm waarbij vooral het cardiovasculaire systeem traint. De training is gebaseerd op kortdurende high intensity intervaloefeningen, afgewisseld met kortdurende pauzes van actief herstel of volledige rust. 

Personal Training wil jij 1 op 1 aan de slag? Geeft een sportschool je net teveel prikkels en heb je last van je lichaam! Wellicht kan ik iets betekenen, ik kom aan huis of we gaan buiten aan de slag, ik help jou weer een start te maken. We kijken wat je kan, wat je wilt en hoe we daar naar toe gaan werken. 

 

Pilates richt zich op het ontwikkelen van sterke rompspieren. Je leer traditionele originele Pilates matoefeningen.
Het accent ligt op kwaliteit van bewegen, rust en ademhaling.

Relaxercise verbeter je flexibiliteit, kracht en concentratie. Dit zorgt voor een blijvend gevoel van kalmte en welzijn! In deze les zal Body & Mind onder de aandacht worden gebracht, op een rustige, kalme manier met aangepaste muziek.
Een combinatie van Bodyhape, Pilates en Tai Chi, stretch-, ademhalings- en ontspanningsoefeningen.

Steps een step is een verhoging waar je op allerlei manieren op en af stapt. Hierdoor train je met name het probleemgebied namelijk: buik, billen en benen. Verder is steppen ook een hele leuke afwisselende conditie training.

Total Workout de naam zegt het al; Total Workout! Een les waar alles aanbod kan komen van Aerobics tot Zumba, gewoon lekker aan je lichaam werken!

Yoga verbeter je flexibiliteit, kracht en concentratie en zorgt voor een blijvend gevoel van kalmte en welzijn.Brengt balans in lichaam en geest en bevorderd de gezondheid!

Zumba een Latijns geïnspireerde dans en fitness workout. Lekker dansen & bewegen, Salsa, Merengue, Cumbia, Reggaeton noem maar op! Laat je mee voeren op Latijns-Amerikaanse muziek.

Meer weten! Voor vragen en informatie neem gerust contact op.

bottom of page