Massage is geen overbodige luxe!

Het is bekend dat stress en vastzittende spieren de kans op vervelende aandoeningen vergroot.

Massage bewerkstelligt afvoer van afvalstoffen in de spieren, deze afvalstoffen kunnen ontstaan zijn door sporten, grote inspanningen of voortdurende spanning, bijvoorbeeld: computer werkzaamheden of stress op het werk.

 

Bij een massage neemt vermoeidheid in de spieren af en ontspant je lichaam, bij ontspanning kunt u vele lichamelijke klachten beter aan, ongemakken als spierpijn, spanningshoofdpijn, en nekpijn kunnen met de tijdige ontspanning verminderen of misschien wel verdwijnen.

Kort samen gevat bevordert een massage o.a. de bloedsomloop, het heeft een gunstig effect op het immuunsysteem, helpt spierspanningen te verminderen en bevordert genezing van geblesseerd weefsel, voert afvalstoffen in de spieren af en stimuleert het lymfestelsel.

Mijn doel is jou even een moment voor jezelf te geven, of weer aan het bewegen te krijgen na inactiviteit, te luisteren naar jouw lichaam, bewust zijn in het nu. Je kan delen in wat je moet loslaten, maar dit kan ook in stilte. Vaak vertelt het lichaam zelf waar het behoefte aan heeft, alleen vergeten we om te luisteren!

 

Je auto geef je een apk en onderhoudsbeurt, waarom je lichaam dan niet?

Je kan in mijn praktijk terecht voor: ontspanningsmassage, hotstone massage, sportmassage technieken, deep muscular technics (DMT), triggerpointmassage, bamboe massage, cupping therapie, cellulitis behandeling, magnesium massage, manuele wervelcorrectie, tenniselleboog, beenlengte verschil opheffen en stoelmassage. 

 

Massagetechnieken worden gecombineerd voor een massagebehandeling op maat! Indien nodig ook met onder andere houding, beweging, voeding en leefstijl advies. Massage heeft invloed op het welbevinden, het voel je goed principe, een moment voor jezelf! Als je beter in je vel zit, kan je ook beter presteren! Your worth it!

 

Onder massage behandelingen vindt je uitleg over de massages of klik door naar tarieven, boek-online of coaching.

Werkwijze en Huisregels

 

 Bij de eerste afspraak zullen er vragen gesteld worden over ziekte, medicijngebruik, sport- en medisch verleden, en dergelijke, u dient deze vragen naar waarheid te beantwoorden. 

Bij twijfel over een contra-indicatie (een medische reden waardoor er niet gemasseerd kan worden) heeft de masseur het recht de massage aan te passen of niet uit te voeren. 

Vraag eerst advies aan uw huisarts als u zelf twijfelt, ik ben geen arts of fysiotherapeut dus bij twijfel zal ik u ook doorverwijzen.

 

De duur van de massage is de tijd dat je op de tafel ligt en je gemasseerd wordt, er is extra tijd voor en na de massage.

Afspraken kunt u kosteloos annuleren tot 24 uur van te voren, niet tijdig afgezegde afspraken worden voor 50% in rekening gebracht. Niet nagekomen afspraken worden volledig in rekening gebracht.

U kunt pinnen bij mij; behandelingen dienen direct afgerekend te worden.

Zorg ervoor dat u schoon (gedoucht) bent.

 

Het ondergoed wordt tijdens de massage aangehouden, eventueel met uitzondering van een bh.

 

Erotische massage wordt niet gegeven, dus is ook niet bespreekbaar.

 

Klik even hier voor de nieuwe werkwijze wegens de corona maatregelen  

massage, nieuwegein

Contact

 

Carenetics/Kiki Kemp

Info@carenetics.nl

Telefoon 030-6664100

Mobiel 06-12130115

  • w-facebook
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
Massagepraktijk Carenetics, Nieuwegein