MASSAGES

 

Massage is geen overbodige luxe!

Het is bekend dat stress en vastzittende spieren de kans op vervelende aandoeningen vergroot.

Massage bewerkstelligt afvoer van afvalstoffen in de spieren, deze afvalstoffen kunnen ontstaan zijn door sporten, grote inspanningen of voortdurende spanning, bijvoorbeeld: computer werkzaamheden of stress op het werk.

 

Bij een massage neemt vermoeidheid in de spieren af en ontspant je lichaam, bij ontspanning kunt u vele lichamelijke klachten beter aan, ongemakken als spierpijn, spanningshoofdpijn, en nekpijn kunnen met de tijdige ontspanning verminderen of misschien wel verdwijnen.

Kort samen gevat bevordert een massage o.a. de bloedsomloop, het heeft een gunstig effect op het immuunsysteem, helpt spierspanningen te verminderen en bevordert genezing van geblesseerd weefsel, voert afvalstoffen in de spieren af en stimuleert het lymfestelsel.

Je kan in mijn praktijk terecht voor: ontspanningsmassage, hotstone massage, sportmassage technieken, deep muscular technics (DMT), triggerpointmassage, bamboe massage, cupping therapie, cellulite behandeling, magnesium massage, manuele wervelcorrectie, tenniselleboog, beenlengte verschil opheffen en stoelmassage. 

 

Massagetechnieken worden gecombineerd voor een massage op maat! Indien nodig ook met onder andere houding, beweging, voeding en leefstijl advies. Massage heeft invloed op het welbevinden, het voel je goed principe, een moment voor jezelf! Als je beter in je vel zit, kan je ook beter presteren! Your worth it!

 

Ik coach ook bij psychosomatische klachten, chronische pijn, SOLK, RSI, CANS, fibromyalgie, stress en burnout klachten. Ik werk met een traject en coaching sessies zodat jij weer de regie in eigen handen krijgt. Er wordt gekeken naar een totaal plaatje, waar je zelf aan de slag moet om inzichten te krijgen en ik jou help en de tools geef.

Meer weten! Vraag een gratis advies gesprek aan. 

Werkwijze en Huisregels

 

 Bij de eerste afspraak zullen er vragen gesteld worden over ziekte, medicijngebruik, sport- en medisch verleden, en dergelijke, u dient deze vragen naar waarheid te beantwoorden. 

Bij twijfel over een contra-indicatie (een medische reden waardoor er niet gemasseerd kan worden) heeft de masseur het recht de massage aan te passen of niet uit te voeren. 

Vraag eerst advies aan uw huisarts als u zelf twijfelt, ik ben geen arts of fysiotherapeut dus bij twijfel zal ik u ook doorverwijzen.

 

De duur van de massage is de tijd dat je op de tafel ligt en je gemasseerd wordt, er is extra tijd voor en na de massage.

Afspraken kunt u kosteloos annuleren tot 24 uur van te voren, niet tijdig afgezegde afspraken worden voor 50% in rekening gebracht. Niet nagekomen afspraken worden volledig in rekening gebracht.

U kunt pinnen bij mij; behandelingen dienen direct afgerekend te worden.

Zorg ervoor dat u schoon (gedoucht) bent.

 

Het ondergoed wordt tijdens de massage aangehouden, eventueel met uitzondering van een bh.

 

Erotische massage wordt niet gegeven, dus is ook niet bespreekbaar.

 

Klik even hier voor de nieuwe werkwijze wegens de corona maatregelen

  

Voor meer informatie of een afspraak.

(nummerherkenning moet aan staan)

Telefoon 06 12130115 

Telefoon 030 6664100 

Email      Info@carenetics.nl 

U kunt via boek-online makkelijk zelf een massage inplannen, klik hier op direct een massage in te plannen.

© 2020 by Carenetics (niets mag zonder toestemming worden gekopieerd)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now