Personal Training Dames Nieuwegein

August 27, 2020

Personal Training

Je loopt eigenlijk met klachten en pijn rond, wilt weer gaan bewegen, maar de sportschool is toch eigenlijk net even een stap te ver. Een uur is ook vaak net te intensief of teveel prikkels en wat moet je dan kiezen?

Herkenbaar? Lastig als je graag wilt bewegen en sporten, maar rustig wilt/moet opbouwen en dat het liefst in een veilige omgeving! Wellicht kan ik iets voor jou betekenen met personal training!

We gaan kijken wat je kan, wat je wilt en hoe we dit rustig gaan opbouwen.

Ik kom naar jou en maak een trainingsschema, geef indien nodig voedingsadvies.

We beginnen samen met ongeveer 30 minuten en op zo manier dat je dit zelf ook thuis kan doen.

Door eigen ervaring met mijn lichaam wat niet altijd mee werkt, weet ik dat de afwisseling bewegen en ontspannen erg belangrijk is. Er naar het geheel gekeken moet worden en dat dit soms een struggle kan zijn! Wegens mijn eigen trajecten, opleidingen en pad wat ik bewandeld heb, naast de 25 jaar die ik al sportlessen en trainingen geef, kijk ik op een andere manier naar hoe we het gaan aanpakken en moeten we soms een stap terug om weer verder te komen. 

Mijn werkgebied is momenteel Nieuwegein en ik heb nog een enkele plek vrij.

Naast 1 op 1 training, ook 1 op 2 training en smallgroup training mogelijk.

Prijzen personal training vanaf 35 Euro per half uur per persoon exclusief reis en parkeerkosten, inclusief BTW. Ook 10 of 20 rittenkaarten en 4, 6 maanden pakketten mogelijk.

Bij interesse, neem gerust vrijblijvend contact op via info@carenetics.nl of bel of stuur een app naar 06-12130115

Aansluiting bij de Nieuwegeinse Stadspas

July 09, 2020

Kom jij uit Nieuwegein en heb jij een Nieuwegeinse Stadspas? Dan kan je vanaf nu bij Carenetics een sessie boeken van 25-30 minuten met een korting van 50% is dat niet fijn? Je kan maximaal 5 keer per jaar hier gebruik van maken en dat is een korting van 19,50 Euro per keer!

Tevens kan je nog steeds met een U-pas bij Carenetics terecht, hier bepaal je zelf welk bedrag je inzet afhankelijk van je beschikbare tegoed. Graag wel even vooraf aangeven dat je een pas hebt.

Yeahhhh we mogen weer!

June 30, 2020

Na snel schakelen en online video's gemaakt te hebben, vervolgens de lessen buiten te doen aangepast, mogen we nu weer naar binnen en kunnen we tot de zomervakantie start weer lekker met elkaar gaan sporten!

Wel uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM en op aanmelding, zodat ik weet wie er komt. Vooraf worden ook een aantal vragen voorgelegd, zodat we er samen opletten dat je niet ziek bent of klachten hebt en we zo de verantwoordelijkheid nemen voor zover dat kan voor elkaar.

Prijscorrectie op sommige behandelingen per 1-7-2020

June 28, 2020

Met Ingang van 1 juli 2020 zullen een aantal tarieven aangepast worden dit gaat om de 25 minuten en 90 minuten massage, evenals de 25/40/55 minuten strippenkaart en het abonnement van de 25 minuten.

Voor de sportlessen wordt na de zomer even gekeken of het nodig is afhankelijk van groepsgrootte.

Mocht u vragen hebben, wees vrij om mij een mail te sturen en heeft u al een afspraak ingepland hebben, dan geldt uiteraard hiervoor het oude tarief.

Nieuwe protocol Massagepraktijk Carenetics per 11 mei 2020

May 05, 2020

Gelukkig mogen we voorzichtig weer aan het werk, buiten dat ik eigenlijk altijd al erg op hygiene lette in de praktijk, zal ik hieronder even een protocol zetten, zodat je weet hoe ik te werk ga en de aanpassingen.

 

Wegens Corona heb ik voorlopig extra maatregelen.

Bij vragen kan je altijd even contact opnemen! Indien je een massage wilt inplannen, graag het liefst even telefonisch of via WhatsApp (voorkeur) op 06-12130115

 

Ik maak alleen afspraken met mensen waarvan ik met vrij grote zekerheid weet dat ze gezond zijn en dat ze niet vallen onder de risicogroepen.

 

Risicogroepen zijn volgen het RIVM: 

 • Mensen van 70 jaar en ouder

 • Volwassenen (ouder dan 18 jaar) met een van onderliggende aandoeningen:

  • Mensen met chronische luchtweg- of longproblemen die daar van zo veel last hebben dat ze onder behandeling van een longarts zijn.

  • Chronische hartpatiënten, die daar zoveel last van hebben dat ze onder behandeling zijn van een cardioloog.

  • Mensen met suikerziekte die slecht ingesteld zijn en/of met complicaties. 

  • Mensen met een nierziekte die moeten dialyseren of wachten op een nier transplantatie. 

  • Mensen met een vermindere weerstand tegen infectie doordat zij medicijnen gebruiken voor een auto-immuunziekte en mensen die een orgaan of stamceltransplantatie hebben ondergaan. Mensen die geen milt hebben of een milt die niet functioneert en mensen die een bloedziekte hebben. Mensen met een verminderde weerstand doordat ze weerstand verlagende medicijnen nemen. Kankerpatiënten tijdens of binnen 3 maanden na chemotherapie en/of bestraling. Mensen met ernstige afweerstoornissen waarvoor zij behandeling nodig hebben van een arts. 

  • Mensen met een hivinfectie die (nog) niet onder behandeling zijn van een arts of met een hivinfectie met een CD4 cluster of differentiation 4  getal onder <200/mm2. 

  • Mensen met ernstige leverziekte. 

  • Mensen met ernstig overgewicht (BMI Body Mass Index  > 40)

Val jij onder de risicogroepen dan is het beter om je afspraak even voorlopig uit te stellen als dat kan en thuis te blijven! Bij twijfel en/of als je al client bij mij bent, neem dan even contact met mij op, zodat we samen kunnen kijken wat wel of niet kan.


Je kan geen afspraak maken als jijzelf (of een huisgenoot) één van onderstaande klachten heeft:

a. (neus)verkoudheid

b. hoesten, kuchen of niezen

c. loopneus

d. keelpijn

e. verhoging of koorts

f. kortademigheid

g. als je jezelf ziek voelt

 

Bij hoofdpijn, branderige ogen, moeheid, diarree of andere klachten, ook gewoon wachten tot je weer fit bent.

Bij twijfel gewoon even contact opnemen, hou je hier a.u.b. voorlopig echt even aan, beter safe than sorry!

 
Pas nadat je 24 uur klachtenvrij bent kan je weer een afspraak maken.  
 
Aanvullende maatregelen in mijn praktijk

 

Wat vraag ik van jou?

 • Geen handen schudden

 • Handen wassen of desinfecteren, er staat desinfectie gel bij binnenkomt 

 • Hoesten en niezen in de ellenboog en gebruik van papieren zakdoekjes 

 • Kom schoon en gedoucht

 • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd

 • Kom alleen, het aantal personen hou ik graag beperkt, mits het niet anders kan

 • We houden zoveel mogelijk waar kan 1.5 meter afstand van elkaar

 • Probeer als het mogelijk is zo min mogelijk deurkrukken, stoelen, spullen aan te raken met uw handen, als het niet nodig is

 • Houdt u er rekening mee dat de toilet tijdelijk gesloten is, mits je echt hoge nood heb

 

Indien je het fijn vindt kan je zelf 1 grote en 1 kleine handdoek mee te nemen, dan kan je op je eigen handdoeken liggen. Dat hoeft niet, maar zorg er wel voor dat als je handdoeken zelf meeneemt deze schoon en gewassen zijn

 

Twijfelt je over jouw gezondheid op de dag van de afspraak? Neem dan voor de afspraak telefonisch contact met mij op om te overleggen of jouw afspraak kan doorgaan. Het kan zijn dat op de dag van afspraak ik jou wellicht sowieso even contact via sms / WhatsApp of je fit bent.

 

Stel jezelf op de dag van de massage ook de volgende vragen: 

Heb ik een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
Heb ik de afgelopen 24 uur COVID-19 symptomen gehad?
Heb ik huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
Is er bij mij of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Wordt een of meer van deze vragen met ja beantwoord? Dan kan de afspraak dus niet doorgaan voor veiligheid van jezelf, mij en anderen mensen waar wij weer contact mee hebben dus denk ook echt aan de mede mens.

 

Geannuleerde afspraken vanwege gezondheidsoverwegingen zal ik uiteraard niet in rekening brengen, mits ik vermoeden heb dat van de situatie misbruik wordt gemaakt, geef altijd als het kan minimaal 24 uur van te voren door als je niet kan, en bij onmacht dan zo snel mogelijk.

 

Als door gevolg van de corona situatie de afspraak wellicht een keer verzet moet worden hoop ik hierbij op je begrip, ook zal ik indien ik mij niet fit voel de afspraak verzetten.

 
Waar kan je van mijn kant op rekenen 

 • Ik werk niet als ik ziekteverschijnselen heb

 • Ik geef geen hand bij binnenkomst

 • Ik probeer waar ik kan voor en na de massage afstand te bewaren

 • Na iedere cliënt / behandeling reinig en desinfecteer ik de vervuilde oppervlakken, materialen en ruimtes waar je bent geweest

 • Ik ventileer de behandelkamer

 • Ik plan tijd tussen de afspraken om bovenstaande voorzorgsmaatregelen mogelijk te maken

 • Ik was en desinfecteer mijn handen voor en na de massage

 

Eigenlijk veranderd er hier niet veel, ik lette altijd al op hygiene.

Indien je het fijn vindt kan ik met handschoenen en mondkapje werken, al vindt ik dit niet nodig als we ons gewoon aan de richtlijnen houden.

 

Bij een eerste afspraak hou ik altijd een intake, normaal vul je deze zelf in, nu zal ik deze invullen of digitaal van te voren doorsturen.
 
Hieronder de werkwijze en regels die altijd al van toepassing waren.

Werkwijze, huisregels en annuleringsvoorwaarden

 

* Bij de eerste afspraak zal er een intake worden afgenomen. Er zullen er vragen gesteld worden over ziekte, medicijngebruik, sport- en medisch verleden, en dergelijke. U dient deze vragen naar waarheid te beantwoorden en aan de hand van deze amnese wordt gekeken welke behandeling mogelijk is.

* Bij twijfel over een contra-indicatie (een medische reden waardoor er niet gemasseerd kan worden) heeft de masseur het recht de massage aan te passen of niet uit te voeren. Vraag eerst advies aan uw huisarts als u zelf twijfelt, ik ben geen arts of fysiotherapeut dus bij twijfel zal ik u ook doorverwijzen.

* De duur van de massage is de tijd dat je op de tafel ligt en je gemasseerd wordt, er is extra tijd voor en na de massage.

* Afspraken kunt u kosteloos annuleren tot 24 uur van te voren, niet tijdig afgezegde afspraken worden voor 50% in rekening gebracht. Niet nagekomen afspraken worden volledig in rekening gebracht. 

* U kunt pinnen en contant betalen bij mij; behandelingen dienen direct afgerekend te worden.

* Zorg ervoor dat u schoon (gedoucht) bent.

 

* Het ondergoed wordt tijdens de massage aangehouden, eventueel met uitzondering van een bh.

 

* Erotische massage wordt niet gegeven, dus is ook niet bespreekbaar.

Carenetics Supportgroep

January 11, 2020

18 januari is er om 11 uur een bijeenkomst voor dames met chronische pijn, te denken aan SOLK, RSI, fibromyalgie, psychosomatische klachten, chronische vermoeidheid, stress, burn-out en bijnieruitputting.

 

Wil jij anderen "er niet mee lastig vallen" voel jij je onbegrepen of alleen? Kom dan eens gezellig laagdrempelig een kop koffie drinken, zodat je wellicht lotgenoten in de wijk tegen komt.

We komen samen om te kijken of dingen anders kunnen, waardoor jij beter in jouw vel komt en meer energie overhoudt en waar je jouw verhaal kwijt kan. Waar indien nodig we ook bepaalde onderwerpen kunnen bespreken. Dit kost je verder niets als alleen de kosten van een kop koffie of thee.

 

Aanmelden voor de Carenetics Support Praatgroep kan door te appen naar 06-12130115 of een email te sturen naar info@carenetics.nl 

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/events/493041238290001/ 

(De bijeenkomst vindt plaats bij Smaak en Stijl in Galecop)

Ook heb ik een besloten facebookgroep. Carenetics Supportgroep - BEHIND THE PAIN(ted) SMILE aangemaakt voor dames uit mijn praktijk en Nieuwegein, om in een veilige omgeving je verhaal te delen, als je met vragen zit of voor steun https://www.facebook.com/groups/58007024616395

 

Hello 2020 ...

January 01, 2020

Allereerst wens ik je de beste wensen voor 2020 toe!

 

Heb jij goede voornemens? Kom lekker sporten intern in het UMC of bij Sporten in de Wijk Utrecht Noordoost! In het UMC hebben wij nieuwe lessen en een leuke Nieuwjaars aanbieding. Je kan komen kennismaken en betaalt het eerste kwartaal, geen 3 maar slechts 2 maanden!

 

Nieuw is de HIIT op donderdag om 18 uur oftewel Hight Intensity Interval Training doordat je in deze les meerdere malen je hartslag gaat verhogen en weer verlagen in de rustperiode, verbruik je meer energie!

 

Ook nieuw is de Kickboks les die op maandag om 17 uur start op 6 of 13 januari bij voldoende animo, een uitdagende intensieve les even lekker stoom afblazen.

Voor de lessen in het UMC, kijk even op de connect (intranet pagina)

 

Lessen in Utrecht Noordoost, op maandag om 19:15 en woensdag 20 uur (woensdag heb ik nog een enkele plek vrij), we sporten bij de Scouting (Kogllaan 26) op vrijdagochtend zitten we in Voordorp bij Hercules in de grote sporthal, hier kan je ook mee komen doen om 9 uur en is nog een enkele plek vrij, na afloop drinken de dames vaak gezellig nog een kop koffie.

Deze lessen zitten bijna vol, dus wil je mee doen, meldt je dan snel aan! 6 januari starten de lessen weer!

 

Voor meer informatie of als je wilt opgeven stuur je een email naar info@carenetics.nl

 

Nieuw Cadeaubonnen bij Carenetics

December 21, 2019

Wil je jouw man, vrouw, partner, geliefde, vriend(in), collega, buurman of buurvrouw een massage cadeau doen? Dat kan!

Geef een cadeaubon ter waarde van 25, 40, 55, 75 of 90 minuten of wellicht liever voor een bepaald bedrag of voor een strippenkaart, dat kan uiteraard ook. 

De bonnen zijn 1 jaar geldig na uitgifte. Stuur even een e-mail naar massage@carenetics.nl of een bericht op 06-12130115 en dan kan de bon in overleg opgehaald worden.

 

Welke massage moet ik kiezen?

November 25, 2019

Geen lichaam is het zelfde en het ene moment kan je behoefte hebben aan een ontspannende massage, maar ook kan het zijn dat je lichaam vast zit en een paar spierknopen toch wel aandacht nodig hebben voor een iets stevigere aanpak.

Ik combineer elke massage eigenlijk wel technieken en bekijk samen met jou, waar op dat moment behoefte naar is! Ook kijk ik indien gewenst naar het geheel, waarom je stress hebt of vast zit en hoe we dit kunnen aanpakken om meer ontspanning en herstel in de toekomst te bieden.

Ik werk vanuit intuitie om zo op een Massage op Maat te komen. De technieken die ik combineer zijn zowel zacht als stevig en zijn technieken uit de ontspanningsmassage, sportmassage, deep Musculair technics (DMT), curatieve en preventieve stoelmassage, onderarm technieken, triggerpointmassage en cupping therapie!

 

Intuïtieve massage is masseren vanuit je hart, je gevoel. Je werkt niet volgens een plan of schema vanuit je hoofd zoals de standaard massages, maar je luistert steeds bewust naar wat je wordt ingegeven in je contact met diegene die je masseert. Intuïtie kan worden omschreven als een ingeving, een vorm van direct weten, zonder dat je dit van te voren hebt bedacht of beredeneerd.

Mede door de korte intake kan ik alvast inschatten wat nodig is en jouw lichaam geeft tijdens de behandeling precies aan waar blokkades zijn, waar je vast zit en welke druk ik kan uitvoeren. Zo kan het zijn dat waar jij denkt dat je vast zit, juist elders zit. Ik kijk hierbij graag naar het geheel.

 

Ik gebruik onder andere cups, bamboestokken, klankschalen als stemvorken indien nodig en magnesium olie/gel, daarnaast heb ik ruime ervaring met sport, beweging, houding en coaching als stressmanagement.

Ontwikkeling vind ik belangrijk en daarom volg ik ook regelmatig cursussen, ga naar techniekenavonden en doe research op gebied van mijn vakgebied. Kennis die ik weer kan gebruiken voor een Massage op Maat! 

Weet jij niet welke massage bij jou past, geen probleem we kijken hier gewoon samen naar en tijdens de behandeling kan ik dit gewoon aanpassen, ik ben niet iemand de heel zacht masseert, hou wel van stevige druk, maar pas dit aan op jouw lichaam! 

Samenwerking Treatwell

September 30, 2019

1 oktober zal ik overgaan naar een ander boekingsplatform van Treatwell!

Je kunt als vanouds gewoon online je afspraken inplannen via de website, instagram en/of facebook.

 

Liever persoonlijk contact? Dan kan je ook bellen met 06-12130115 of 030-6664100 (nummerherkenning moet aan staan) bij geen gehoor, laat dan even een boodschap achter. Tijdens massages neem ik de telefoon niet op, en buiten werktijden ben ik ook niet altijd bereikbaar, maar als je een bericht achter laat, dan bel/sms ik je terug zodra het kan. 

Direct boeken kan ook via onderstaande knop. 

(deze widget komt in de loop van vandaag 1 oktober online)

Werkwijze en meer informatie, vind je hier.

Bamboe massage

July 25, 2019

26 juli heb ik weer nieuwe technieken bijgeleerd en je kan vanaf nu ook terecht voor bamboe massage! In mijn massages combineer ik technieken uit diverse disciplines en nu kan ik dat dus ook afwisselen met de bamboestokken.

Bamboe massage heeft een zowel ontspannende als activerende karakter en een bijkomend voordeel dat het mij de mogelijkheid geeft diep te werken zonder mijn eigen lichaam extra te belasten, handig bijvoorbeeld tijdens de deep muscular technics maar ook bij de andere massages geeft het masseren met de stokken weer een andere sensatie en beleving.

 

De bamboemassage kan licht zijn of met veel druk, ritmisch of rustig. De massage helpt om afvalstoffen (toxines) af te voeren en de bloedsomloop te verbeteren, ook ideaal bij kramp en triggerpoints, het werkt tegen vermoeidheid en stress en werkt stimulerend als je kracht en energie nodig hebt.

Wil jij dit ervaren dat kan! Boek een massage via onderstaande knop en wees welkom!

Psychosomatische klachten

May 05, 2019

Een hoop mensen hebben chronische pijn en onverklaarbare pijn! je hebt de klachten en je al diverse keren laten checken door specialisten of je klachten verplaatsen steeds. Je loopt al lange tijd bij diverse behandelaren, maar niets helpt daadwerkelijk of maar tijdelijk! Vaak wordt er alleen naar de lichamelijke klachten gekeken, maar dit is vaak slechts een symptoom van een diepere oorzaak en pak je die niet aan dan zullen klachten blijven komen en gaan.

Wegens eigen ervaring en zoektocht de laatste jaren om van mijn klachten af te komen, van kastje naar de muur gestuurd te worden, heb ik een hoop boeken gelezen en webinars gezien, workshops en therapieën bijgewoond en mij verdiept in bepaalde klachten. 

Momenteel volg ik een nieuwe studie om straks alles mooi te bundelen en samen te voegen in een traject, om mensen te helpen en te kijken naar het geheel! Waar gekeken wordt naar de Body-Mind connection. Mensen de regie weer in eigen handen te geven door pijn educatie, maar ook de tools om balans te vinden, te kijken waar onverwerkte zaken liggen, inzicht in waar je nu zit en hoe je met kleine aanpassingen een groot verschil kan maken op gebied van bewegen, coachen, voeding en lifestyle.

Ook voor coaching kan je dus bij Carenetics terecht of als je gewoon even wil brainstormen of een luisterend oor nodig hebt.

Op korte termijn zal ik ook trajecten gaan aanbieden waar we 2 a 3 maanden op maat gaan werken. Mede door nieuwe inzichten en te werken aan Body & Mind zal je open-minded zelf aan de slag moeten, meer vind je al op mijn pagina bij massage-uitleg (voorafgaand aan dit traject volgt een gratis advies gesprek en zullen we eerst samen kijken of ik de aangewezen persoon ben om jou te helpen)

Wil je een afspraak inplannen? Dat kan via www.carenetics.nl/boek-online 

Wil je een gratis advies gesprek, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op via info@carenetics.nl of bel naar 06-12130115 (nummerherkenning moet aanstaan)

En we hebben weer een nieuw certificaat in the pocket!

February 13, 2019

26 januari 2019 hebben we weer een leerzame dag gehad en stond de cursus Manuele Wervelcorrecties, tenniselleboog behandeling en beenlengte verschil opheffen op het programma dus je kan nu ook hiervoor terecht bij Carenetics Massage te Nieuwegein!

Wil je een afspraak inplannen? Dat kan via www.carenetics.nl/boek-online 

In mijn massagepraktijk combineer ik technieken voor een Massage op Maat! 

Nieuw Massage Abonnementen

January 09, 2019

Nieuw zijn onze massage abonnementen van 6 en 12 maanden.

Regelmatig een massage preventief kan goed zijn om klachten te voorkomen, uiteraard hebben wij indien je met regelmaat komt een voordelige strippenkaart, maar ben je niet in de mogelijkheid dit in 1 keer te betalen, kan je een abonnement nemen. Hier heb je toch voordeel en betaal je maandelijks met een betaallink. Meer weten? Kijk even bij de tarieven door hier te klikken

Online zelf je massage inplannen doe je ook enorm eenvoudig door naar de pagina Boek Online te gaan, dit kan zelfs op onze facebook pagina van Carenetics Massage!

Take Care of Your Body

Your Worth It!

Prijsstijging per 1 januari 2019

November 30, 2018

Met Ingang van 1 januari 2019 zullen wij onze tarieven voor zowel de massages als de sportlessen aanpassen.

Voor de sportlessen is dit helaas omdat het btw percentage van 6% naar 9% verhoogd wordt.

Voor de massages wegens opgedane ervaring en het uitbreiden van mijn kennis en diensten om u op een kwalitatieve manier nog uitgebreider kunnen te behandelen.

Mocht u vragen hebben, wees vrij om mij een mail te sturen.

Indien u massage afspraken dit jaar alvast inplant voor 2019, of dit jaar een strippenkaart koopt, gelden nog de oude tarieven.

De nieuwe massagetarieven zullen komende week online komen.

Body-Life Magnesium gel en olie vanaf nu te koop bij Carenetics Sport en Massage

March 11, 2018

Wist je dat je bij ons ook magnesium gel en olie kan kopen!

De oorspronkelijke magnesium van Body-Life komt direct bij Zechstein Inside vandaan en draagt ook het kwaliteitszegel, dit zegel geeft aan dat het product doorlopend gecontroleerd wordt en dat het een voor menselijk gebruik gecertificeerd product is.

U kunt als particulier, maar ook als masseur of bedrijf bij mij de producten bestellen.

Wil je dit product graag in je praktijk gebruiken onder je eigen label, dan kan dit ook en kan je hiervoor contact opnemen met mij!

Op mijn facebook zal ik tips omtrent magnesium gaan plaatsen en hierover zal ik op korte termijn ook een blog schrijven. Wil je al alvast meer informatie of het product aanschaffen, stuur dan een email naar info@carenetics.nl of klik op onderstaande knop. 

De magnesium olie kost 14,50 Euro (particuliere verkoop)

De magnesium gel kost 24,50 Euro (particuliere verkoop)

Voor masseurs en praktijken gelden andere prijzen, neem hier vrijblijvend contact voor met mij op.

Massage Aanbieding

January 17, 2018

Vaak denkt men pas aan een massage na een blessure, vermoeidheid, stress, rug en nekklachten, maar wist je dat een massage preventief, deze klachten kan voorkomen?

Een preventieve massage, kan kans op blessures verminderen en prestaties verhogen.

Massages worden o.a. gegeven om lichamelijke conditie te verbeteren, de circulatie van het lymfestelsel verbetert, verwijdering van afvalstoffen versnelt en je lichaam herstelt dan ook vaak dan sneller!

Vaak blijven we met klachten en blessures te lang doorlopen, waardoor klachten kunnen verergeren. Pijn, stijfheid, vermoeidheid kunnen dan een belemmering zijn bij sport en werk of de dagelijkse bezigheden. Massage kan hierin een manier zijn om voor en na (sport) prestaties, het herstel van je spieren te bevorderen.

Massage is een weldaad voor lichaam en geest, zie het als een onderhoudsbeurt een apk, waarbij voorkomen beter is dan genezen! Als je naar je auto kijkt, dan ...... 

Lees het hele artikel op mijn facebook www.facebook.com/notes/carenetics-massage/massage-preventief/

Voorwaarden aanbieding is dat je de massages afrekent na de eerste massage.

Na de eerste massage dien je de tweede en derde massage binnen 3 maanden op te maken. Wanneer zie ik jou op mijn tafel?

Onder het tabblad massages vind u onze werkwijze en voorwaarden.

Pilates

October 31, 2017

Wat is Pilates?

Met Pilates verbeter je jouw kracht, flexibiliteit en balans. Je ontwikkelt lange en sterke spieren en je versterkt je core om je wervelkolom te ondersteunen. Ook verbeter je lichaamsbewustzijn en bouw je aan een betere houding. Zo kun je een soepele en sterke rug ontwikkelen.

Pilates helpt je met je houding in het dagelijks leven, maar helpt ook blessures te voorkomen. De meesten denk aan de mat oefeningen, maar je kan ook staande oefeningen doen en met of zonder materialen. In mijn les zal ik dan ook wisselend gebruik maken van o.a. dynabands, tubes en softballs.

Ik ben aan het kijken of we een nieuwe les kunnen starten op woensdag rond 19 uur, op 8 november hou ik een try out en hier heb ik nog een enkele plek beschikbaar. Heb jij interesse? Wil je een les zonder springen en harde muziek? Werken aan je core en uiteraard heel je lichaam! Neem dan contact op.

 

De les wordt gegeven in Scouting de Oase in Utrecht Noordoost. 

Indien er interesse/vraag is voor Pilates in de ochtend op bijvoorbeeld vrijdagochtend om 10 uur ... laat het dan weten, bij voldoende animo kunnen we ook een les starten bij USV Hercules aansluitend op onze Body shape les.

Carenetics Summer Bootcamp!

July 08, 2017

Summer Bootcamp!

 

Werken aan je conditie, calorieën verbranden, een leuke les!

We richten niet alleen de focus op cardio, maar ook spier versteviging en stretchen.

In deze les raak je niet verveelt want je wordt uitgedaagd en er worden diverse oefeningen gedaan.

 

Deze les zal in de zomer gegeven worden in Voorveldsepolder en o.v.b. Noorderpark.

Er wordt in de les gebruikt gemaakt van diverse materialen die docent mee brengt.

 

Heb je interesse in de les? Geef je dan tijdig op want er zijn maar een paar plekken!

 

Donderdag 19:30-20:30

Vrijdag 9:00-10:00

Mocht er veel animo zijn dan kunnen we op donderdag/vrijdag ook een tweede uur nog geven.

Les gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.

Voor informatie stuur een email naar info@carenetics.nl

Hou onze facebook in de gaten voor update's, aanbiedingen, try outs, tips over voeding, bewegen en gezondheid.

Nationale Massagedag

June 23, 2017

Nationale Massagedag!

 

Aanraking is een eerste levensbehoefte, net als met eten en drinken, een mens kan niet overleven zonder aanraking.

Door een ander aan te raken voelen we ons zelf, terwijl degene die wordt aangeraakt zich gezien voelt.

Ondanks die kracht van aanraking, leven we in een maatschappij waar aanraking lijkt te worden weggedrukt door verharding, rationalisering en regelgeving.

Aanraking is steun, emotie, verbondenheid, een vriendelijk gebaar, liefde, aandacht, ....

24 juni doen wij mee om een klein gebaar te laten zien, wat zoveel kan betekenen.

Klik hier voor meer informatie

Raad hoeveel paaseitjes en win een massage t.w.v. 34,50 Euro!

April 12, 2017

We hebben een Win actie op onze Carenetics Massage facebook pagina!

Raad het aantal paaseitjes

Like onze pagina

Deel het bericht op je tijdlijn

En wie weet win jij een rug massage van 25 minuten t.w.v. 34,50 Euro

2 februari 2017 Try Out PortDeBras

January 29, 2017

Nog enkele plaatsen vrij voor de try out PortDeBras.

Wil jij mee doen met deze les? Meld je dan nu aan!

Bij voldoende animo, zal deze les ook vast gegeven gaan worden in ons aanbod.

U kunt dit evenement ook vinden op www.facebook.com/carenetics 

Sporten in de Wijk

January 27, 2017

Sporten in de Wijk, gewoon in het buurthuis of de gymzaal om de hoek! (Utrecht Noordoost)

O.a. Bodyshape - Zumba - Total Workout - PortDeBras - Body & Mind

Ook lessen op aanvraag.

Gelukkig Nieuw Jaar

December 31, 2016

Ten eerste de allerbeste wensen en een goed en liefdevol 2017 gewenst!

9 januari gaan onze lessen weer van start in het UMC en Utrecht Noordoost.

Wist je dat we nu ook in de Wissel zitten op de Oortlaan in de wijk Wittevrouwen!

We hebben nog enkele plekken vrij, dus geef je snel op!

Ter kennismaking 4 lessen proberen voor 20 Euro en ga je door betaal je geen inschrijfgeld!

Try Out PortDeBras 2 februari (binnenkort meer hierover)

Ook wij doen mee aan de AH Sportweken

August 24, 2016

Altijd een les willen proberen? Nu kan je bij de AH sparen voor gratis proeflessen.

Ons aanbod voor de AH Sportweken vind je op https://sport.nl/sportaanbieders/46314-carenetics-sport-and-massage

Lessen dienen gereserveerd te worden via bovenstaande link, want er zijn maar enkele plekken vrij.

We geven lessen in Utrecht Noordoost en het UMC

Uiteraard kan je ook ons totale rooster op vragen en staat een les wel in het rooster, maar niet bij de AH Sportweken, vraag dan even naar de mogelijkheden en wie weet kan je dan ook een keer mee komen sporten!

Stoelmassage en Deep Tissue Tecnics

Bij Carenetics Massage kan je nu ook terecht voor Stoelmassage en Deep Tissue Tecnics (DMT)

Informatie onder de tab Massage

Blijf op de hoogte van Carenetics Massage op www.facebook.com/Massage.Nieuwegein

Groenten en Fruitsappen

Op www.facebook.com/Carenetics zet ik met regelmaat challenges, voeding en gezondheid tips.

Zo ook lekkere sappen!

U-pas

Carenetics is aangesloten bij het U-pas bureau.

Met een Upas heb je een budget dat je kan gebruiken voor activiteiten.

Je kan bij ons zelf bepalen wat je wilt inzetten van je budget.

Please reload

© 2020 by Carenetics (niets mag zonder toestemming worden gekopieerd)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now