top of page

Personal Training voor dames!

Bij klachten: 

Je loopt eigenlijk met klachten en pijn rond, wilt weer gaan bewegen, maar de sportschool is toch eigenlijk net even een stap te ver. Een uur is ook vaak net te intensief of teveel prikkels en wat moet je dan kiezen?

Herkenbaar? Lastig als je graag wilt bewegen en sporten, maar rustig wilt/moet opbouwen en dat het liefst in een veilige omgeving! Wellicht kan ik iets voor jou betekenen met personal training!

 

We gaan kijken wat je kan, wat je wilt en hoe we dit rustig gaan opbouwen.

Ik kom naar jou en maak een trainingsschema, geef indien nodig voedingsadvies. We beginnen samen met ongeveer 30 a 45 minuten en op zo'n manier dat je dit zelf ook thuis kan doen, me eventueel een instructie video optioneel op maat erbij.

Door eigen ervaring met mijn lichaam wat niet altijd mee werkt, weet ik dat de afwisseling bewegen en ontspannen erg belangrijk is. Er naar het geheel gekeken moet worden en dat dit soms een struggle kan zijn! Wegens mijn eigen trajecten, opleidingen en pad wat ik bewandeld heb, naast de 27 jaar die ik al sportlessen en trainingen geef, kijk ik op een andere manier naar hoe we het gaan aanpakken en moeten we soms een stap terug om weer verder te komen. 

Mijn werkgebied is momenteel Nieuwegein en ik heb nog een enkele plek vrij. Naast 1 op 1 training, ook 1 op 2 training en smallgroup training mogelijk.

 

Personal Training / Buiten training: 

Je bent uiteraard ook welkom als je geen klachten hebt, maar gewoon aan de slag wilt! 

 

Materialen:

Naast op eigen lichaamskracht kunnen we ook werken met materialen zoals vipr, slambal, kettlebells, speedladder, gewichten, loops en andere materialen die ik heb. Ik zorg voor een afwisselende, intensieve workout op maat!

Prijzen personal training vindt je bij de tarieven 

Bij vragen neem gerust contact op via 06-12130115 of email naar info@carenetics.nl

bottom of page