Massage Recenties

Absolute aanrader!!

Door een tegemoetkomende operatie aan mijn knie bij Kiki terecht gekomen. Een hele lieve, kundige vrouw die echt kennis heeft van het lichaam en je precies behandelt zoals het lichaam (en geest) aangeeft. Door gebruik te maken van allerlei verschillende technieken, worden alle punten behandeld en meestal meer dan waarvoor je komt!  Hierdoor ga je echt ontspannen en geholpen van de tafel af. Het heeft even geduurd maar ik heb de ultieme masseuse gevonden, ik blijf komen!

Michélle

Ik loop al een jaartje of 30 bij diverse masseurs, Kiki is echt goed. Ze weet waar ze het over heeft en vindt altijd snel de pijnpunten. Na enkele behandelingen ben ik dan ook van de pijn af. Ook erg handig dat ze tevens aan cupping doet. Heb je pijn of wil je preventief behandeld worden, Kiki is een aanrader.

Karin Br.

Nu al een aantal keren op de behandeltafel gelegen en ik kan niet anders zeggen dan dat ik een zeer goede sportmassage heb gekregen. Niet van dat zachte gedoe maar echt een fijne sportmassage. Een masseuse met kennis!!

R.

Kiki is een heel fijn mens, die goed naar je lijf kan luisteren en daarop kan inspelen. Ze zorgt altijd voor een rustgevende en fijne sfeer, waar je echt kan ontspannen. Ook neemt ze de tijd om haar klanten te leren kennen. De massageruimte is erg sfeervol en altijd lekker warm. :)

Yentle

Ik kom al jaren bij haar praktijk en het is altijd super. Kiki is erg vakkundig en vriendelijk. Ik ben inmiddels verhuisd, maar zelfs nu rij ik graag wat langer om toch door haar gemasseerd te worden. Echt een aanrader. Of je nou ene ontspanningsmassage of sportmassage nodig hebt. Zij heeft alles in huis om je te geven wat je nodig hebt.

Jeroen

Professional massage, Kiki listened to my complants and helped relax muscles even after 1 session.

Dasha

Regelmatig kom ik bij Kiki voor een voet/ been massage. Zij heeft een jarenlange blessure onder de knie kunnen krijgen, waardoor ik nu zonder zooltjes urenlang kan wandelen Echt heel fijn!

Annemarie

Wederom een geweldige massage van Kiki gehad. Wat ik zo ontzettend fijn vind is dat ze echt een massage op maat geeft. Dus ze luistert naar wat er op dat moment in je leven gaande is en wat je eventuele klachten zijn. Deze keer had ze ook gewerkt met klankschalen, En er zijn een heleboel blokkades opgeheven merkte ik na de massage en in de dagen die volgden. Echt een aanrader!

Magda

Het hele plaatje klopt, warm ontvangen en meteen is er rust en kalmte. De warme massagetafel en warme olie is erg fijn. Kiki weet goed wat ze doet, en vult naast masseren aan met bv cupjes als dit nodig is. Ik merk na een behandeling meteen verschil. Elke keer weer! Fijn persoon is ook belangrijk naast kundig zijn. Bedankt en mooie gezellige feestdagen en een top oud en nieuw. 😊

Laura

Ik ben blij dat ik Kiki gevonden heb. Door haar geruststelling en fijne massage met uitleg heb ik deze als ontspannen ervaren. Door mijn chronische pijn en minder goede ervaring met andere massage was ik nogal huiverig voor de massage. Kiki weet wat ze doet en geeft goede begeleiding. Een topper! Inmiddels ook coaching bij haar gedaan en zoveel verder gekomen.

Fleur

Kiki is heel kundig. Massage was echt heerlijk en ze geeft ook goede tips over houding bijvoorbeeld om zo vervelende klachten te voorkomen. De Massagebehandeling op Maat is erg fijn. Kiki past de massage aan op wat je lichaam nodig heeft.

A.

Heb een druk leven en lukt vaak niet om even lekker te ontspannen. Gevolg: spierspanning in vooral nek en schouders. Kiki gaf goede tips en een super ontspannende massage! Ga zeker terug.

Marco K.

Kiki is een zeer professionele, serieuze, gedreven vriendelijke masseur. De sfeer is altijd goed. Ze vraagt constant hoe jij je voelt. Je bent helemaal letterlijk en figuurlijk in zeer goede handen. Ik spreek ook namens mijn dochter die het altijd zeer fijn vind als ze bij Kiki komt. Ga zo door Kiki, tot de volgende keer.

Jim

Prettige omgeving, schoon, rustgevend. Mijn rugklachten waren ‘s avonds al een heel stuk afgenomen. Het resultaat was zoals gehoopt!

Mireille

Zeer goede indruk. Precies goed.

Cees

Alweer ruim een jaar kom ik met regelmaat bij Kiki. Omdat ik een drukke baan heb in de horeca en weinig tot geen tijd en energie heb om daarnaast te sporten, geeft Kiki mij een sport massage waar ik heel veel baat bij heb. Iedere keer worden alle pijnlijke spieren en knopen in mijn rug, nek en armen aangepakt en voel ik me daarna weer helemaal top. Dankjewel hiervoor!! We gaan er gewoon lekker mee door! 😘

Marjon