We willen allemaal het liefst fijn in ons vel zitten, toch? Bij Carenetics kan je terecht voor massages, coaching, sportlessen en personal training! 

Uit ervaring weet ik hoe vervelend het kan zijn als je lichaam niet meewerkt. Ook weet ik dat het soms moeilijk is een begin te maken en dan kan een frisse kijk op dingen, een beetje hulp erg fijn zijn.

 

Ik heb ruim 25 jaar ervaring met het geven van sportlessen. Daarnaast heb ik een praktijk waar ik massagetherapie, coaching en begeleiding geef. Door mijn ervaring in deze verschillende vakgebieden kan ik naar het geheel kijken en afstemmen in wat nodig is en dat maakt mijn werk ook zo leuk!

In mijn praktijk kan je terecht voor diverse massages, van ontspanning tot klachtenbehandeling. Ik combineer diverse technieken voor een massage op maat! Indien nodig met beweeg, houding, voeding en leefstijl advies. Meer informatie vindt je onder massages zoals werkwijze, tarieven, uitleg over de behandelingen en je kan als je wilt direct een massage inplannen.

Loop je vast, wil je even spiegelen of heb je een klankbord nodig? Dan kan ik je hierbij coachen! Ik coach bij onder andere psychosomatische klachten, chronische pijn, SOLK, RSI, CANS, fibromyalgie, stress en burn-out klachten, gekeken wordt naar het totaalplaatje, zodat jij weer de regie in handen krijgt! Onder coaching/pt vindt je alle informatie.

We weten allemaal dat lichaamsbeweging goed is voor de gezondheid. Het bevordert de lenigheid, spierkracht en conditie van lichaam en geest! Ik bied diverse sportlessen aan en geef personal training (zie sportlessen pagina) Kijk je in het menu via de tabs vindt je ook nog andere informatie.

Momenteel geef ik sportlessen als Total Workout en Bodyshape in Utrecht Noordoost, tevens ben ik aan het kijken naar mogelijkheden om ook lessen op te starten in Nieuwegein. Ik geef in samenwerking met andere docenten ook lessen/clinics op scholen, om ze tijdens de gymles op een leuke manier kennis te laten maken met bijvoorbeeld zumba, bodyshape, bootcamp of een andere les, vraag gerust naar meer informatie bij Interesse.

Meer en uitgebreide informatie vindt je onder de tabs op de website.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dat kan hieronder.

Contact

 

Carenetics/Kiki Kemp

Info@carenetics.nl

Telefoon 030-6664100

Mobiel 06-12130115

  • w-facebook
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 2021 by Carenetics (niets mag zonder toestemming worden gekopieerd)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now