top of page

Sportlessen en personal training

Wie wil nou niet lekker in zijn vel zitten!

We weten allemaal dat lichaamsbeweging goed is voor de gezondheid. Het bevordert de lenigheid, spierkracht en conditie van lichaam en geest!

 

Even de dingen van je af zetten en met een relaxed en voldaan gevoel naar huis! Lekker sporten is een moment voor jezelf!

 

Door verkeerde houding, te weinig, verkeerd bewegen of juist overbelasting kunnen diverse klachten ontstaan. Lichamelijke belasting kan veroorzaakt worden door onder andere: verkeerd tillen, zitten en staan. Geestelijk belasting door onder andere: werk en tijdsdruk of bijvoorbeeld stress in je dagelijkse leven.

 

Voor veel disciplines geldt zowel thuis als op je werk dat een goede training van de spieren zinvol is. Op deze manier kan je bijvoorbeeld, nek en rugspieren beschermen. Een juiste houding en voldoende beweging als ontspanning is belangrijk en zorgt voor balans!

Carenetics bied een aantal vaste lessen aan en daarnaast geven wij door het jaar heen losse cursussen. We proberen onze lessen up to date te houden en mee te gaan met de tijd en rages!

 

De lessen die ik kan geven vindt je bij les uitleg, ook geef ik personal training en (small) group training en kan je terecht voor houding en beweegadvies dat kan in mijn praktijk in Nieuwegein of op aanvraag op locatie zowel binnen als buiten.

De locaties waar ik momenteel groeplessen geef zijn:

Scouting, Kögllaan 26, Utrecht

USV Hercules, Voordorp, Utrecht

Buurtcentrum De Leeuw, Utrecht

UMC Utrecht

Ook andere locaties mogelijk op aanvraag.

Ik ben bezig in Nieuwegein om te kijken of hier behoefte is aan bepaalde groepslessen.

Carenetics is tevens aangesloten bij het Upas bureau en bij Nieuwegein Stadspas

Voor meer informatie kan je mij altijd vrijblijvend contacten via 030-6664100 of 06-12130115 (nummerherkenning moet aan staan)

of stuur een email naar info@carenetics.nl

Sport, Massage, Coaching, Nieuwegein, massagepraktijk Nieuwegein, chronische pijn, welzijn

Contact

 

Carenetics/Kiki Kemp

Info@carenetics.nl

Telefoon 030-6664100

Mobiel 06-12130115

Pilates Work Out
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
  • Twitter
  • Whatsapp
bottom of page