Coaching traject bij psychosomatische klachten en chronische pijn

​Zit jij niet lekker in je vel, heb je last van je lichaam? Klachten als bijvoorbeeld fibromyalgie, RSI, CANS, SOLK, stress, burn-out, bijnieruitputting, chronische pijnklachten waar je steeds van het kastje naar de muur wordt gestuurd of er alleen naar je lichaam wordt gekeken.

 

In mijn programma gaan we samen kijken waar je eventueel aanpassingen kan maken te denken aan houding, beweeg advies en coaching om beter in je vel te gaan zitten. Dit in combinatie met massage en oefeningen die je thuis kan doen of samen. We maken een plan voor 2 a 3 maanden waar je educatie krijgt over pijn en de BodyMind connection, we gaan kijken wat de achterliggende oorzaak is achter jou klachten want dit komt vaak door onverwerkte emoties en "rage"

Je zal hier zelf actief en kritisch naar jezelf moeten kijken, ik help je, maar uiteindelijk zal je het zelf moeten doen! We kijken naar je leefstijl, werk, thuissituatie, je dag indeling en gaan samen kijken waar we winst kunnen halen, ook zal je huiswerkopdrachten krijgen, waar je actief en open-minded mee aan de slag moet.

Indien nodig kan het zijn dat ik je doorverwijs, ik ben geen arts, fysio. Door ruim 25 jaar ervaring, heb ik wel de nodige kennis en mij de laatste jaren verdiept in deze klachten wegens mijn eigen traject van chronische klachten en in 2019 mijn psychosomatische trainer certificaat behaald. 

Personal Training

Je loopt eigenlijk met klachten en pijn rond, wilt weer gaan bewegen, maar de sportschool is toch eigenlijk net even een stap te ver. Een uur is ook vaak net te intensief of teveel prikkels en wat moet je dan kiezen?

Herkenbaar? Lastig als je graag wilt bewegen en sporten, maar rustig wilt/moet opbouwen en dat het liefst in een veilige omgeving! Wellicht kan ik iets voor jou betekenen met personal training!

 

We gaan kijken wat je kan, wat je wilt en hoe we dit rustig gaan opbouwen.

Ik kom naar jou en maak een trainingsschema, geef indien nodig voedingsadvies.

We beginnen samen met ongeveer 30 a 45 minuten en op zo'n manier dat je dit zelf ook thuis kan doen.

Door eigen ervaring met mijn lichaam wat niet altijd mee werkt, weet ik dat de afwisseling bewegen en ontspannen erg belangrijk is. Er naar het geheel gekeken moet worden en dat dit soms een struggle kan zijn! Wegens mijn eigen trajecten, opleidingen en pad wat ik bewandeld heb, naast de 25 jaar die ik al sportlessen en trainingen geef, kijk ik op een andere manier naar hoe we het gaan aanpakken en moeten we soms een stap terug om weer verder te komen. 

Mijn werkgebied is momenteel Nieuwegein en ik heb nog een enkele plek vrij. Naast 1 op 1 training, ook 1 op 2 training en smallgroup training mogelijk.

 

Prijzen personal training vanaf 35 Euro per half uur per persoon exclusief reis en parkeerkosten, inclusief BTW.

Ook 10 of 20 rittenkaarten en 4, 6 maanden pakketten mogelijk.

Spiegelen en/of brainstormen

Ook als je vastloopt en even een klankbord nodig hebt of wilt spiegelen, behoefte hebt aan een luisterend oor, zodat je inzicht krijgt om weer verder te komen, dan kan je bij mij terecht.

Stress, druk, even geen orde of je weet dat dingen moeten veranderen, maar je weet gewoon niet waar te beginnen of hoe te beginnen! Hierbij kan ik jou helpen en geef jou de tools en help je een begin te maken om weer rust en balans te krijgen en te kijken wat nou echt nodig is op dit moment.

Ik kijk vanuit het geheel en vanuit waar jij staat en hoe van daar vooruit te komen.

Oplossingsgericht en met een frisse positieve blik!

Ik kan je bijvoorbeeld op weg helpen bij: meer balans creëren, inzicht weekplanning, balans inactiviteit en activiteit, hulp bij baan verandering, houding en beweegadvies, spiegelen, kijken naar (leefstijl) verandering om beter in je vel te gaan zitten en andere vraagstukken.

Ook kan ik helpen bij massage en/of sport bedrijven.

Loop je tegen dingen aan?

Zou je weleens feedback willen hoe vanuit de cliënt zijn oogpunt iets ervaren wordt?

Hoe jullie service en/of klantvriendelijkheid, hygiëne is?

Of ideeën en inzichten hoe iets anders kan of dat je het juist goed doet.

Wil jij even brainstormen, vraag dan naar de mogelijkheden.

De coaching is afhankelijk van het doel als traject of los te boeken.

 

Bij chronische pijnklachten is een traject vaak beter, voor de juiste commitment en zodat je jezelf echt gunt om

van A naar B te komen maar dit kunnen we bespreken tijdens de eerste sessie en dit wordt dan geheel op jouw doel afgestemd.

Voor meer informatie of een afspraak.

(nummerherkenning moet aan staan)

Telefoon 06-12130115 

Telefoon 030-6664100 

Email      Info@carenetics.nl 

Wilt u een afspraak inplannen voor een coaching sessie?

Neem dan even telefonisch of via WhatsApp of e-mail contact op.

Contact

 

Carenetics/Kiki Kemp

Info@carenetics.nl

Telefoon 030-6664100

Mobiel 06-12130115

  • w-facebook
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 2021 by Carenetics (niets mag zonder toestemming worden gekopieerd)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now