top of page

Werkwijze en huisregels


Werkwijze, huisregels en annuleringsvoorwaarden
 
* Bij de eerste afspraak zal er een intake worden afgenomen. Er zullen er vragen gesteld worden over ziekte, medicijngebruik, sport- en medisch verleden, en dergelijke. U dient deze vragen naar waarheid te beantwoorden en aan de hand van deze amnese wordt gekeken welke behandeling mogelijk is.

* Bij twijfel over een contra-indicatie (een medische reden waardoor er niet gemasseerd kan worden) heeft de masseur het recht de massage aan te passen of niet uit te voeren. Vraag eerst advies aan uw huisarts als u zelf twijfelt, ik ben geen arts of fysiotherapeut dus bij twijfel zal ik u ook doorverwijzen.

* De duur van de massage is de tijd dat je op de tafel ligt en je gemasseerd wordt, er is extra tijd voor en na de massage.

* Afspraken kunt u kosteloos annuleren tot 24 uur van te voren.

* Niet tijdig afgezegde afspraken (2 uur tot 24 uur voor de afspraak) worden voor 50% in rekening gebracht.

* Last minute afzeggingen (0 tot 2 uur voor de afspraak) en niet nagekomen afspraken worden volledig in rekening gebracht in verband met de gereserveerde tijd.

* U kunt pinnen bij mij; behandelingen dienen direct afgerekend te worden.

* Zorg ervoor dat u schoon (gedoucht) bent.
 
* Het ondergoed wordt tijdens de massage aangehouden, eventueel met uitzondering van een bh.
 
* Erotische massage wordt niet gegeven, dus is ook niet bespreekbaar.

 

Indien je een massagebehandeling wilt inplannen, kan dit online, telefonisch of via WhatsApp op 06-12130115


Gelukkig zijn bepaalde maatregelen weer los gelaten, maar omtrent Corona is het handig even onderstaande te lezen.

 

Maak alleen een afspraak als je geen klachten hebt, Bij twijfel neem dan eerst even contact met mij op en dan kunnen we samen even bespreken wat wel of niet mogelijk is.

 

Je kan geen afspraak maken als jijzelf (of een huisgenoot) één van onderstaande klachten heeft:

(Neus)verkoudheid, hoesten, kuchen of niezen, loopneus, keelpijn, verhoging of koorts, kortademigheid, als je jezelf ziek voelt.

 

Bij hoofdpijn, branderige ogen, moeheid, diarree of andere klachten, ook gewoon wachten tot je weer fit bent.

Bij twijfel gewoon even contact opnemen, hou je hier a.u.b. voorlopig echt even aan, beter safe than sorry!

 
Pas nadat je 24 uur klachtenvrij bent kan je weer een afspraak maken.  
 

 

Aanvullende maatregelen in mijn praktijk

 

Wat vraag ik van jou?

 • Geen handen schudden

 • Handen wassen of desinfecteren, er staat desinfectie gel bij binnenkomt 

 • Hoesten en niezen in de ellenboog en gebruik van papieren zakdoekjes 

 • Kom schoon en gedoucht

 • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd

 • Kom alleen, het aantal personen hou ik graag beperkt, mits het niet anders kan

 • We houden zoveel mogelijk waar kan 1.5 meter afstand van elkaar

 • Probeer als het mogelijk is zo min mogelijk deurkrukken, stoelen, spullen aan te raken met uw handen, als het niet nodig is

 • Houdt u er rekening mee dat de toilet tijdelijk gesloten is, mits je echt hoge nood hebt

 

Twijfelt je over jouw gezondheid op de dag van de afspraak? Neem dan voor de afspraak telefonisch contact met mij op om te overleggen of jouw afspraak kan doorgaan.

 

Geannuleerde afspraken vanwege gezondheidsoverwegingen zal ik uiteraard niet in rekening brengen, mits ik vermoeden heb dat van de situatie misbruik wordt gemaakt, geef altijd als het kan minimaal 24 uur van te voren door als je niet kan, en bij onmacht dan zo snel mogelijk.

 
Waar kan je van mijn kant op rekenen 

 • Ik werk niet als ik ziekteverschijnselen heb

 • Ik geef geen hand bij binnenkomst

 • Ik probeer waar ik kan voor en na de massage afstand te bewaren

 • Na iedere cliënt / behandeling reinig en desinfecteer ik de vervuilde oppervlakken, materialen en ruimtes waar je bent geweest

 • Ik ventileer de behandelkamer

 • Ik plan tijd tussen de afspraken om bovenstaande voorzorgsmaatregelen mogelijk te maken

 • Ik was en desinfecteer mijn handen voor en na de massage

 

Eigenlijk veranderd er hier niet veel, ik lette altijd al op hygiëne.

 

Reviews:

 

Absolute aanrader!!

Door een tegemoetkomende operatie aan mijn knie bij Kiki terecht gekomen. Een hele lieve, kundige vrouw die echt kennis heeft van het lichaam en je precies behandelt zoals het lichaam (en geest) aangeeft. Door gebruik te maken van allerlei verschillende technieken, worden alle punten behandeld en meestal meer dan waarvoor je komt!  Hierdoor ga je echt ontspannen en geholpen van de tafel af. Het heeft even geduurd maar ik heb de ultieme masseuse gevonden, ik blijf komen!

Michélle

Ik loop al een jaartje of 30 bij diverse masseurs, Kiki is echt goed. Ze weet waar ze het over heeft en vindt altijd snel de pijnpunten. Na enkele behandelingen ben ik dan ook van de pijn af. Ook erg handig dat ze tevens aan cupping doet. Heb je pijn of wil je preventief behandeld worden, Kiki is een aanrader.

Karin Br.

Nu al een aantal keren op de behandeltafel gelegen en ik kan niet anders zeggen dan dat ik een zeer goede sportmassage heb gekregen. Niet van dat zachte gedoe maar echt een fijne sportmassage. Een masseuse met kennis!!

R.

Kiki is een heel fijn mens, die goed naar je lijf kan luisteren en daarop kan inspelen. Ze zorgt altijd voor een rustgevende en fijne sfeer, waar je echt kan ontspannen. Ook neemt ze de tijd om haar klanten te leren kennen. De massageruimte is erg sfeervol en altijd lekker warm. :)

Yentle

Ik kom al jaren bij haar praktijk en het is altijd super. Kiki is erg vakkundig en vriendelijk. Ik ben inmiddels verhuisd, maar zelfs nu rij ik graag wat langer om toch door haar gemasseerd te worden. Echt een aanrader. Of je nou ene ontspanningsmassage of sportmassage nodig hebt. Zij heeft alles in huis om je te geven wat je nodig hebt.

Jeroen

Professional massage, Kiki listened to my complants and helped relax muscles even after 1 session.

Dasha

Regelmatig kom ik bij Kiki voor een voet/ been massage. Zij heeft een jarenlange blessure onder de knie kunnen krijgen, waardoor ik nu zonder zooltjes urenlang kan wandelen Echt heel fijn!

Annemarie

Wederom een geweldige massage van Kiki gehad. Wat ik zo ontzettend fijn vind is dat ze echt een massage op maat geeft. Dus ze luistert naar wat er op dat moment in je leven gaande is en wat je eventuele klachten zijn. Deze keer had ze ook gewerkt met klankschalen, En er zijn een heleboel blokkades opgeheven merkte ik na de massage en in de dagen die volgden. Echt een aanrader!

Magda

Het hele plaatje klopt, warm ontvangen en meteen is er rust en kalmte. De warme massagetafel en warme olie is erg fijn. Kiki weet goed wat ze doet, en vult naast masseren aan met bv cupjes als dit nodig is. Ik merk na een behandeling meteen verschil. Elke keer weer! Fijn persoon is ook belangrijk naast kundig zijn. Bedankt en mooie gezellige feestdagen en een top oud en nieuw. 😊

Laura

Ik ben blij dat ik Kiki gevonden heb. Door haar geruststelling en fijne massage met uitleg heb ik deze als ontspannen ervaren. Door mijn chronische pijn en minder goede ervaring met andere massage was ik nogal huiverig voor de massage. Kiki weet wat ze doet en geeft goede begeleiding. Een topper! Inmiddels ook coaching bij haar gedaan en zoveel verder gekomen.

Fleur

Kiki is heel kundig. Massage was echt heerlijk en ze geeft ook goede tips over houding bijvoorbeeld om zo vervelende klachten te voorkomen. De Massagebehandeling op Maat is erg fijn. Kiki past de massage aan op wat je lichaam nodig heeft.

A.

Heb een druk leven en lukt vaak niet om even lekker te ontspannen. Gevolg: spierspanning in vooral nek en schouders. Kiki gaf goede tips en een super ontspannende massage! Ga zeker terug.

Marco K.

Kiki is een zeer professionele, serieuze, gedreven vriendelijke masseur. De sfeer is altijd goed. Ze vraagt constant hoe jij je voelt. Je bent helemaal letterlijk en figuurlijk in zeer goede handen. Ik spreek ook namens mijn dochter die het altijd zeer fijn vind als ze bij Kiki komt. Ga zo door Kiki, tot de volgende keer.

Jim

Prettige omgeving, schoon, rustgevend. Mijn rugklachten waren ‘s avonds al een heel stuk afgenomen. Het resultaat was zoals gehoopt!

Mireille

Zeer goede indruk. Precies goed.

Cees

Alweer ruim een jaar kom ik met regelmaat bij Kiki. Omdat ik een drukke baan heb in de horeca en weinig tot geen tijd en energie heb om daarnaast te sporten, geeft Kiki mij een sport massage waar ik heel veel baat bij heb. Iedere keer worden alle pijnlijke spieren en knopen in mijn rug, nek en armen aangepakt en voel ik me daarna weer helemaal top. Dankjewel hiervoor!! We gaan er gewoon lekker mee door! 😘

Marjon

Contact

 

Carenetics/Kiki Kemp

Info@carenetics.nl

Telefoon 030-6664100

Mobiel 06-12130115

 • Facebook
 • Pinterest
 • Instagram
 • Twitter
 • Whatsapp
Massagepraktijk Carenetics, Nieuwegein
bottom of page